37061 Sandalen Glitter Jeannot Goud Dames Winkelen Sandaal N8yPv0wOmn
vrijdag 16 maart 20:00 uur

Het onstuimige Platonov van Theater Utrecht biedt een confronterende blik in het leven van een hechte groep vrienden die samenwonen in een grote loft in de stad. Ze worstelen met het leven, de liefde en met elkaar. Regisseur Thibaud Delpeut zet met tien jonge talentvolle acteurs op een briljante manier een voor iedereen herkenbaar beeld van deze tijd neer. Delpeut maakte een radicale en moderne bewerking van de oorspronkelijke klassieker van Anton Tsjechov (vertaling Jacob Derwig). Die hij schreef in 1881 toen hij zelf 21 was.

In een chaotische omgeving met veel prikkels, emotie, liefde en prestatiedruk, wordt de radicale, charmante Misja langzamerhand gek door de aspiratie om echt ‘iets’ te betekenen in het leven. Door de pijn die hij zijn 9 vrienden en geliefden hierbij aandoet komt hij er steeds meer alleen voor te staan. Rondom hem worstelen zijn huisgenoten, 9 interessante en meeslepende karakters, op hun beurt met de drama’s in het leven van een millennial.

37061 Sandalen Glitter Jeannot Goud Dames Winkelen Sandaal N8yPv0wOmn

Deze nieuwe grotezaalvoorstelling van Theater Utrecht, die zeker ook toegankelijk is voor mensen die wat minder vaak naar theater gaan. is vrijdag 16 maart te zien in Parktheater Eindhoven. De voorstelling wordt tot en met 12 mei gespeeld in theaters in het land.

Info en tickets:www.parktheater.nl/programma/6318/Theater_Utrecht/Platonov/?related=detail

Leer Wild Con Plataforma Zalando Gabor Grau Sandalen Grijs MpUzVGSq
deel deze activiteit

Locatie

Parktheater
Eindhoven
Theaterpad


37061 Sandalen Glitter Jeannot Goud Dames Winkelen Sandaal N8yPv0wOmn
Eu Eu Ecco Herren Intrinsic Eu Herren Sandalengrün55894tarmactarmac47 Sandalengrün55894tarmactarmac47 Ecco Intrinsic Ecco Herren Intrinsic 3q4L5ARj
Groen Offroad Wandelsandalen Schoenen Ecco Eindhoven Dames iPZOTkXuw

grooteindhoven.nl


grooteindhoven.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Ebay Knopw08 Kleinanzeigen 45 Outdoor Sandalen SULzMGjqVp
37061 Sandalen Glitter Jeannot Goud Dames Winkelen Sandaal N8yPv0wOmn
© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden
Gemaakt met behulp van Pubble

Ecco IzpārdošanāAtlaides Apģērbi Lēti Zēniem TiešsaistēZīmoli F1lKTcJ3